Back-up

Ontwerp zonder titel (2).png

Naast een goed werkend veiligheidsbeleid is een goede back-up onontbeerlijk voor het verzekeren van de bedrijfscontinuïteit.

Back-up is zoveel meer dan het dubbel opslaan van je bestanden. Een goede back-up strategie vraagt dat je onder andere nadenkt over welke gegevens absoluut noodzakelijk zijn. En waar je die back-up van je gegevens gaat bewaren, hoe snel je ze terug ter beschikking moet hebben als je er een beroep op moet doen.

Heel wat vragen die ons helpen om jou het juiste advies te geven. Zodat je kan kiezen voor een oplossing die past bij jouw noden, niet teveel, maar ook niet te weinig.

Hoe de exacte oplossing er ook uit ziet, wij zorgen ervoor dat er een back-up van je gegevens is op het moment dat je die nodig hebt. Bovendien zorgen we ook jaarlijks voor een steekproef restore test: een test waarbij we nagaan of het terugzetten van een back-up correct verloopt.

Vraag onze experts om advies

Gelaagde security

Gelaagde security is het antwoord om je te wapenen tegen de verschillende cyberaanvallen op jouw gegevens.

Gelaagd wil zeggen dat je beveiliging opzet op verschillende ingangen naar jouw gegevens. De firewall bijvoorbeeld, een anti-virusbescherming op de toestellen en een controle op binnenkomende mails, zodat zo veel mogelijk phishing-mails worden tegengehouden voor ze ooit in een inbox terecht komen.

Vraag hier onze gratis checklist aan voor een eerste snelle check van jouw security. Of neem direct contact op met onze experts voor advies.

Vraag onze experts om advies

Managed Security

Je begrijpt dat het beveiligen van je IT-systemen belangrijk is. En vooral, dat het belangrijk is om steeds mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen op dat vlak. Daarom ondersteunen we je graag via een managed service model.

 

Wij voorzien een pro-actieve beveiliging en monitoring op alle toestellen. We zorgen ook voor automatische updates van software, zodra die beschikbaar is. Zo ben jij zeker dat alle beveiligingstools steeds up to date zijn en geniet je op elk moment van de best mogelijke bescherming.

Vraag een offerte

"Nog niet zo lang geleden werden al onze mailadressen gehackt met de bedoeling in te breken in ons netwerk. In een mum van tijd werden al onze virtuele deuren vergrendeld en was de verbinding verbroken. En binnen de 24 uur was alles hersteld.”

Frank Van Hove - Zaakvoerder Van Hove & Co