top of page

Neddine Security Basics

sophos-global-partner-program-silver.png

Wat is Neddine Security Basics?

Met het Neddine Security Basics pakket ben je er zeker van dat jij en je medewerkers in alle veiligheid jullie pc kunnen gebruiken.

Via onze software zorgen we ervoor dat de basis cybersecurity aanwezig is en dat deze ook ten allen tijden goed functioneert en over de laatste updates beschikt.

Dit securitypakket omvat 24/7 bewaking van de vitale functies van je pc, antivirussoftware, steeds de recentste updates en patches voor je OS (bijv. Windows 11) en de belangrijkste bedrijfsspecifieke software. Bovendien zorgen we ervoor dat dat enkel die programma’s op je pc kunnen draaien waar vooraf toestemming voor werd gegeven.

We houden ook de inventaris bij van alle toestellen met de geïnstalleerde software, geregistreerde licenties, etc. onder deze overeenkomst. Op die manier kunnen we sneller en efficiënter handelen wanneer ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch problemen de kop op steken.

Deze basis beveiliging is eigenlijk het minimum aan beveiliging dat op elke bedrijfspc aanwezig zou moeten zijn.

Is er een ander probleem met je pc, dan staan onze helpdesk medewerkers voor je klaar om je onmiddellijk vanop afstand te helpen volgens het pay-as-you-use principe.

Goede service, daar heb je recht op!

We zorgen ervoor dat de software die jouw cybersecurity bewaakt correct werkt. Dit alles voor een vast maandelijks bedrag. Deze maandelijkse fee omvat de licentie kost van de gebruikte software én het onderhoud ervan.

Wat kost Neddine Security Basics?

Neddine Security Basics heb je reeds voor € 27 per pc per maand excl. btw.

Dit omvat:

  • Bewakingsstool voor je pc

  • Een tool om je vanop afstand te kunnen helpen

  • Antivirussoftware licentie

  • Patching software licentie voor je Windows OS en 75 3rd party tools

  • Programma om te bepalen welke programma’s er op de pc mogen draaien (whitelisting en ringfencing)

  • Het onderhoud van de hierboven vermelde software

  • Inventarisatie management

  • Toegang tot onze gespecialiseerde Support Desk en gebruik van onze Support Portal tool.

Sophos.png

Aanvullende diensten op het Neddine Security Basics pakket

We vinden het belangrijk om niet alleen voor je cyberveiligheid te zorgen. Daarom helpen we je ook graag verder met onze andere diensten. Zo kunnen we de coördinatie verzorgen met de leveranciers van je bedrijfsspecifieke software, adviseren over welke tools voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn en bij de aankoop van een nieuwe pc of randapparatuur. We zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers, dus je kan altijd rekenen op ons onafhankelijk advies.

Ook voor optimalisatie van je communicatie via Teams, M365 en VoIP telefonie kan je bij ons terecht. We hebben kennis en ervaring met alle aspecten die vasthangen aan je ICT-infrastructuur, en die kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking voor jou.

Neddine Managed Security Overzicht (1).jpg

"If you spend more on coffee than on IT security, you will be hacked. What's more,  you deserve to be hacked.”

Richard Clarke - White House Cybersecurity Advisor

bottom of page