top of page

Neddine Security Managed Enterprise

sophos-global-partner-program-silver.png

Wat is Neddine Security Managed Enterprise?

Het Neddine Security Managed Enterprise pakket is aangewezen voor bedrijven die extra gevoelig zijn voor cyberaanvallen, en de bedrijven die zich graag nog beter indekken tegen mogelijke risico’s. Met dit pakket verzeker je als security bewuste ondernemer ervan dat jij en je medewerkers zeer goed beschermd zijn tegen de activiteiten van cybercrimimelen.

Via onze software zorgen we ervoor dat de benodigde cybersecurity aanwezig is en dat deze ook ten allen tijden goed functioneert en over de laatste updates beschikt.

Dit securitypakket omvat 24/7 bewaking van de vitale functies van je pc, antivirussoftware, steeds de recentste updates en patches voor je OS (bijv Windows 11) en de belangrijkste bedrijfsspecifieke software en we zorgen ervoor dat dat enkel programma’s op je pc kunnen draaien waar vooraf toestemming voor werd gegeven.

Daarnaast gaan we ook je email gaan beschermen met een anti phishing / antispam tool die verbonden is met artificiële intelligentie en alle andere gebruikers van deze tool wereldwijd. Hierdoor is je toestel ook beschermd tegen een bedreiging die elders ter wereld opduikt, dus nog voor het in onze streken actief wordt.

Last but not least voegen we er een M365 back-up toe waardoor je mail, OneDrive, Teams en SharePoint date veilig zijn. Immers het is niet omdat je van een Cloud oplossing gebruik maakt dat een back-up plots overbodig geworden is. Een degelijke back-up is en blijft de laatste verdedigingslinie tegen cybercriminelen.

Omdat zowel jouw bedrijf als de risico’s continu in beweging zijn voeren we periodiek een interne audit uit. Daarbij scannen we de huidige veiligheidsrisico’s om te bekijken of er eventuele aanpassingen moeten worden doorgevoerd in de veiligheidsmaatregelen die we al genomen hebben. Op die manier blijf je ervan verzekerd dat de genomen maatregelen steeds in verhouding staan met het veiligheidsrisico van jouw bedrijf.

We houden ook de inventaris bij van alle toestellen met de geïnstalleerde software, geregistreerde licenties, etc. onder deze overeenkomst. Op die manier kunnen we sneller en efficiënter handelen wanneer ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch problemen de kop op steken.

In een ideale wereld beschikt elke bedrijfspc over deze perimeter beveiliging, al blijft het uiteraard altijd een afwegen van de risico’s en de mogelijke gevolgen tegenover de te nemen maatregelen. Dit pakket is aangeraden voor grotere bedrijven voor wie cybersecurity zeer belangrijk is.

Is er toch een probleem met je pc, lossen onze helpdesk medewerkers het snel van op afstand voor je op zonder dat dit extra wordt aangerekend. Zowel de ondersteuning op afstand als de ondersteuning op locatie zijn hier inbegrepen.

Goede service, daar heb je recht op!

We zorgen er niet enkel voor dat deze software correct werkt ook de remote support in inbegrepen. En dit alles voor een vast maandelijks bedrag. Deze maandelijkse fee omvat de licentie kost van de gebruikte software én het onderhoud ervan + een support fee.

Wat kost Neddine Security Managed Enterprise?

Neddine Security Managed Enterprise heb je reeds voor € 97 per pc per maand excl. btw.

Dit omvat:

 • Bewakingsstool voor je pc

 • Een tool om je vanop afstand te kunnen helpen

 • Antivirussoftware licentie met actieve 24/7 remediëring service

 • Patching software licentie voor je Windows OS en 75 3rd party tools

 • Programma om te bepalen welke programma’s er op de pc mogen draaien (whitelisting en ringfencing)

 • Anti-phishing/antispam tool met artificiële intelligentie

 • M365 Back-up

 • Het onderhoud van de hierboven vermelde software

 • Periodieke interne audit m.b.t. veiligheidsrisico’s

 • Inventarisatie management

 • Ongelimiteerde online support van onze helpdesk

 • Ongelimiteerde on site support van onze helpdesk

 • Toegang tot onze gespecialiseerde Support Desk en gebruik van onze Support Portal tool.

veiligheid firewall 1.png

Actief Accountmanagement

Als Neddine Security Managed Enterprise klant krijg je een vaste accountmanager toegewezen bij wie je terecht kan met al je vragen. Jouw accountmanager zit ook jaarlijks met je samen voor een vCIO meeting, daarin overlopen we samen hoe het gaat met jouw bedrijf, waar je naar toe gaat. Op basis daarvan bekijken we of de huidige ICT infrastructuur nog steeds voldoende ondersteuning biedt voor jullie toekomstplannen. En kan er waar nodig bijgestuurd worden, zodat de ICT infrastructuur jullie groei kan blijven ondersteunen.

Aanvullende diensten op het Neddine Security Managed Enterprise pakket

We vinden het belangrijk om niet alleen voor je cyberveiligheid te zorgen. Daarom helpen we je ook graag verder met onze andere diensten. Zo kunnen we de coördinatie verzorgen met de leveranciers van je bedrijfsspecifieke software, adviseren over welke tools voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn en bij de aankoop van een nieuwe pc of randapparatuur. We zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers, dus je kan altijd rekenen op ons onafhankelijk advies.

Ook voor optimalisatie van je communicatie via Teams, M365 en VoIP telefonie kan je bij ons terecht. We hebben kennis en ervaring met alle aspecten die vasthangen aan je ICT-infrastructuur, en die kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking voor jou.

Neddine Managed Security Overzicht (3).jpg

"We decided to compare the threat to radioactivity. It's not something you can smell or see, but it's dangerous. The same applies to cybercrime.”

Frank Grimberg - Specialist advanced computer forensics and incident response

bottom of page