top of page

Neddine Security Managed Professional

sophos-global-partner-program-silver.png

Wat is Neddine Security Managed Professional?

Met het Neddine Security Managed Professional pakket verzeker je als security bewuste ondernemer ervan dat jij en je medewerkers beschermd zijn tegen de activiteiten van cybercrimimelen.

Via onze software zorgen we ervoor dat de benodigde cybersecurity aanwezig is en dat deze ook ten allen tijden goed functioneert en over de laatste updates beschikt.

Dit securitypakket omvat 24/7 bewaking van de vitale functies van je pc, antivirussoftware, steeds de recentste updates en patches voor je OS (bijv Windows 11) en de belangrijkste bedrijfsspecifieke software en we zorgen ervoor dat dat enkel programma’s op je pc kunnen draaien waar vooraf toestemming voor werd gegeven.

Daarnaast gaan we ook je email gaan beschermen met een anti phishing / antispam tool die verbonden is met artificiële intelligentie en alle andere gebruikers van deze tool wereldwijd. Hierdoor is je toestel ook beschermd tegen een bedreiging die elders ter wereld opduikt, dus nog voor het in onze streken actief wordt.

Last but not least voegen we er een M365 back-up toe waardoor je mail, OneDrive, Teams en SharePoint data veilig zijn. Immers het is niet omdat je van een Cloud oplossing gebruik maakt dat een back-up plots overbodig geworden is. Een degelijke back-up is en blijft de laatste verdedigingslinie tegen cybercriminelen.

We houden ook de inventaris bij van alle toestellen met de geïnstalleerde software, geregistreerde licenties, etc. onder deze overeenkomst. Op die manier kunnen we sneller en efficiënter handelen wanneer ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch problemen de kop op steken.

In een ideale wereld beschikt elke bedrijfspc over deze perimeter beveiliging, maar we raden ze zeker aan wanneer er veel bedrijf kritische data in je M365 is opgeslagen.

Is er toch een probleem met je pc, lossen onze helpdesk medewerkers het snel van op afstand voor je op zonder dat dit extra wordt aangerekend. Ondersteuning op afstand is inbegrepen in deze formule. Enkel indien we onsite moeten tussen komen wordt het pay-as-you use principe gehanteerd.

Goede service, daar heb je recht op!

We zorgen er niet enkel voor dat deze software correct werkt ook de remote support in inbegrepen. En dit alles voor een vast maandelijks bedrag. Deze maandelijkse fee omvat de licentie kost van de gebruikte software én het onderhoud ervan + een remote support fee.

Wat kost Neddine Security Managed Professional?

Neddine Security Managed Professional heb je reeds voor € 67 per pc per maand excl. btw.

Dit omvat:

 • Bewakingsstool voor je pc

 • Een tool om je vanop afstand te kunnen helpen

 • Antivirussoftware licentie

 • Patching software licentie voor je Windows OS en 75 3rd party tools

 • Programma om te bepalen welke programma’s er op de pc mogen draaien (whitelisting en ringfencing)

 • Anti-phishing/antispam tool met artificiële intelligentie

 • M365 Back-up

 • Het onderhoud van de hierboven vermelde software

 • Inventarisatie management

 • Ongelimiteerde online support van onze helpdesk

 • Toegang tot onze gespecialiseerde Support Desk en gebruik van onze Support Portal tool.

barracuda 2.png

Aanvullende diensten op het Neddine Security Managed Professional pakket

We vinden het belangrijk om niet alleen voor je cyberveiligheid te zorgen. Daarom helpen we je ook graag verder met onze andere diensten. Zo kunnen we de coördinatie verzorgen met de leveranciers van je bedrijfsspecifieke software, adviseren over welke tools voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn en bij de aankoop van een nieuwe pc of randapparatuur. We zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers, dus je kan altijd rekenen op ons onafhankelijk advies.

Ook voor optimalisatie van je communicatie via Teams, M365 en VoIP telefonie kan je bij ons terecht. We hebben kennis en ervaring met alle aspecten die vasthangen aan je ICT-infrastructuur, en die kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking voor jou.

Neddine Managed Security Overzicht (2).jpg

"We decided to compare the threat to radioactivity. It's not something you can smell or see, but it's dangerous. The same applies to cybercrime.”

Frank Grimberg - Specialist advanced computer forensics and incident response

bottom of page