top of page

Connectiviteit

connectiviteit

De basis van een goed werkende, degelijke ICT infrastructuur is een goed functionerend netwerk.

En met het netwerk bedoelen we de verbindingen tussen alle ICT infrastructuur, denk aan bekabeling, firewall, routers, switches, internetverbinding, ... Je begrijpt dat het van groot belang is dat de verschillende onderdelen van je infrastructuur efficiënt en performant samenwerken.

Op  het moment dat er een onderbreking is hebben jij en je medewerkers daar last van: je kan misschien niet meer printen, of emailen, of je hebt geen toegang meer tot het internet of tot sommige programma's.

Door continue monitoring van je netwerk en het pro-actief updaten van de software worden onderbrekingen tot een absoluut minimum herleidt. Moest er toch iets mislopen, dan staan onze specialisten voor je klaar om zo snel mogelijk je netwerk weer goed te laten functioneren.

Vraag onze experts om advies
Digital Network Cables

Netwerk audit

Benieuwd hoe jouw netwerk presteert?

Via een netwerk audit meten we hoe jouw netwerk presteert. Waar het misschien nog niet optimaal verloopt of waar er mogelijks vertragingen optreden.

Je krijgt van ons een rapport over de huidige staat van jouw netwerk, aangevuld met aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen. De aanbevelingen zijn uiteraard gebaseerd op jouw noden en behoeften.

Indien gewenst zorgen wij ook voor de implementatie van de aanbevelingen, zodat jouw netwerk optimaal jouw programma's en manier van werken ondersteunt.

“NEDDINE Solutions monitort onze netwerken continu en zorgt ervoor dat we zo optimaal mogelijk draaien”

Frank Van Hove - Zaakvoerder Van Hove & Co

bottom of page