top of page

Solutions Design

SolutionsDesign

Bedrijven kunnen niet meer functioneren zonder ICT, en toch bezorgen ze bedrijfsleiders vaak heel wat kopzorgen. In plaats van een groeimotor wordt ICT een zorgenkindje. Precies daarom dat het belang van een goede ICT infrastructuur niet te onderschatten is. Ze zorgt er mee voor dat ICT kan doen wat het moet doen: de groei van je bedrijf mee ondersteunen.

Een efficiënte ICT infrastructuur begin met een design gebaseerd op de noden van de klant. De ICT infrastructuur is het fundament van jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat alle taken in het bedrijf ondersteunt worden. Van administratieve tot operationele taken. Vaak onzichtbaar aanwezig, maar van levensbelang voor het functioneren van jouw bedrijf.

Wanneer je bedrijf groeit is het soms nodig om je ICT infrastructuur te herbekijken, zodat je infrastructuur geen bottleneck wordt maar net de groei van je bedrijf ondersteunt.

Onze solutions architect luistert naar jouw groeiplannen, hij denkt met je mee en adviseert vervolgens een infrastructuur opstelling die met jouw bedrijf kan meegroeien. Op alle vlakken: de verwachte hoeveelheid data, een mogelijke groei in aantal medewerkers, maar ook op vlak van security, mogelijke samenwerkingen en remote werken. En moet je bedrijf voldoen aan een specifieke wet- of regelgeving, dan wordt dat uiteraard mee opgenomen in het design.

Een solutions design beschrijft de best mogelijk ICT infrastructuur voor jouw bedrijf. Zowel de fysieke toestellen, zoals computers, printers en servers, maar ook backup, security en bekabeling worden beschreven.

We zorgen voor een betrouwbaar en efficiënt ICT platform op maat van jouw bedrijf en jouw noden. Geen overbodige investeringen, maar degelijk en in staat om de komende jaren jouw bedrijf verder te ondersteunen.

Zodra alles goedgekeurd is gaan we over tot de uitvoering en wordt de  ICT infrastructuur geplaatst.

​Benieuwd of jouw ICT infrastructuur omgeving een update kan gebruiken? 

Whitepaper afbeelding LI.jpg

Een robuuste, veilige én schaalbare IT omgeving?

Omdat elke KMO een degelijke IT infrastructuur delen we graag dit document vol strategische inzichten en praktische aanbevelingen. Zodat je weet  welke elementen aandacht verdienen wanneer je een degelijke IT infrastructuur wilt (laten) opzetten.

“NEDDINE Solutions kijkt verder dan wat je vraagt. Zij denken mee in functie van jouw groei, jouw toekomst.”

Lia Verdoodt - Managing Director bij Toku-E

bottom of page