top of page

SharePoint

SharePoint

SharePoint is een online samenwerkingsplatform. Je beheert er niet alleen je documenten, maar ook je processen. Bovendien is SharePoint de ideale tool voor online samenwerking, ze is volledig geïntegreerd met Microsoft 365 en Microsoft Teams.

SharePoint voor bedrijven is Cloud service die door Microsoft wordt aangeboden. Je hoeft dus niet een SharePoint server te installeeren, je kan gebruik maken van deze service via je Microsoft 365 abonnement. Zo betaal je enkel voor de gebruikers die op dat moment ook effectief gebruik maken van deze dienst.

Met Microsoft SharePoint vervang je probleemloos je oude, lokale fileserver. Daarnaast kan je er ook je eigen intranet mee opzetten en bestanden delen met externe partijen, zoals klanten en leveranciers. 

Bovendien kan je in SharePoint heel gemakkelijk met meerdere mensen tegelijkertijd aan één document werken. Ideaal dus om online en locatie-onafhankelijk samen te werken.

Alle mogelijkheden samengenomen zorgen ervoor dat SharePoint een volledig platform is voor kennisdeling, samenwerking en efficiënt en veilig werken

“Onze ICT-infrastructuur is voorzien van de laatste technologieën met de daarbij horende virtualisatie. Bovendien kunnen onze mensen perfect vanop afstand werken.”

Luc Cottyn - ICT manager bij Dandoy

Online Meeting

Voordelen

✔️

Volledige integratie met Microsoft 365 en met Microsoft Teams

✔️

Alle documenten beschikbaar via één online portaal. Je bent niet langer gebonden aan een vast toestel of het bedrijfsnetwerk.

✔️

Je beschikt op elk moment over de meest recente versie van SharePoint.

✔️

Microsoft heeft beveiliging een topprioriteit gegeven. Ze gebruikt BitLocker encryptie en beveiligt dataverkeer met SSL via http. Verder is er een uitgebreid back-up systeem en worden de datacenters ook fysiek op verschillende manieren beveiligd.

✔️

Je kan pagina's en processen eenvoudig inrichten en optimaliseren, zonder dat de tussenkomst van een ontwikkelaar nodig is.

✔️

Maandelijks pay-as-you-use user based abonnement model.

"Ondertussen hebben we onze processen grotendeels geautomatiseerd. Ook dat houdt Neddine Solutions nu allemaal in de gaten, naast het dagdagelijkse ICT-onderhoud.”

Didier Deveen - Managing Director bij Alpla Belgium

bottom of page