top of page

Telewerken

mobiliteit

Mobiel werken nam een vlucht sinds de lockdowns naar aanleiding van Covid19. Werken waar en wanneer je wilt is al lang geen luxe meer, het werd een vanzelfsprekendheid.

Tegelijkertijd brengt telewerken ook verschillende uitdagingen met zich mee. Op menselijk vlak, maar ook op IT vlak.

Gebruikservaring is vaak een hekel punt als het gaat over gebruik van IT middelen. En dat weegt nog zwaarder door wanneer mensen van thuis werken. Je wil ze graag voorzien van het juiste materiaal, zodat ze zo comfortabel mogelijk kunnen werken. Of het nu gaat om een extra scherm, een degelijke laptop of desktop, of simpel om een extra klavier en een muis, je kan bij ons terecht voor advies en aankoop van materialen.

Ook samenwerken kan een uitdaging vormen wanneer niet iedereen meer samen op kantoor werkt. Microsoft Teams blijkt hiervoor een waardevolle tool te zijn. Niet alleen voor meetings, vooral ook als samenwerkingsplatform.

En als laatste, maar zeker niet als minste, je wil graag dat je medewerkers veilig kunnen werken. ​

We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van two-factor-authentication, kortweg 2FA. Op die manier is naast het inloggen met een wachtwoorden een extra verificatie nodig via de GSM.

Daarbovenop is het aangewezen om de mailboxen van je medewerkers te beschermen tegen phishing mails. Als deze mails niet in de inbox terechtkomen kan niemand per ongeluk op een verkeerde link klikken.

Uiteraard alles ingebed in een volledig veiligheidsbeleid op alle lagen van jouw bedrijf.

Vraag onze experts om advies

Tools voor telewerken

VoIP
telefonie

Microsoft365

MicrosoftTeams

Datto
Workplace

Microsoft Sharepoint

“Neddine Solutions heeft er sinds corona voor gezorgd dat onze kantoormedewerkers moeiteloos en veilig van thuis uit kunnen werken.”

Dirk Pevernagie - Zaakvoerder bij Pevernagie - De Vuyst

bottom of page