top of page

Microsoft Teams

Microsoft_Teams.png

Microsoft Teams biedt de perfecte oplossing om samen te werken van op afstand.

Het is de centrale tool voor teamwork, communicatie en samenwerken. Als onderdeel van Microsoft 365 kan je niet alleen chatten en bellen met collega's, maar ook samenwerken aan documenten die veilig en centraal zijn opgeslagen in de Cloud.

En natuurlijk kan je via Microsoft Teams ook makkelijk videobellen met mensen die niet binnen jouw bedrijf werken zoals klanten of leveranciers. Ze hoeven zelfs niets te installeren en kunnen gewoon via de webbrowser deelnemen aan het gesprek.

Opleiding nodig?

De basis van het videobellen hebben de meeste mensen sinds het verplichte thuiswerken wel min of meer onder de knie. Maar Teams is zoveel meer dan alleen maar een tool om te videobellen. Precies omdat het onderdeel uitmaakt van het volledige Microsoft 365 pakket kan het ook de centrale spil zijn voor efficiënte en effectieve samenwerking.

Wil je graag alle geheimen ontdekken en de volledige toegevoegde waarde van Teams inzetten binnen jouw organisatie?

Dan brengen we je graag in contact met onze trainers die graag een opleiding of workshop voorzien om jou en jouw werknemers helemaal wegwijs te maken binnen Teams.

"De IT’ers hebben dagelijks inkijk in onze systemen en volgen die permanent op. Als er onregelmatigheden opduiken, dan lossen zij die op en krijgen wij daar melding van.”

Frank Van Hove - Zaakvoerder bij Van Hove & Co

bottom of page