top of page

Managed IT Services

Managed IT Services staat voor het volledig of deels uitbesteden van het onderhoud en beheer van je IT infrastructuur aan een externe IT partner.

Managed Services: IT ondersteuning voor jouw  bedrijf

IT onderhoud en beheer is vaak specialisten werk. Via managed IT services zorgt jouw externe partner voor de nodige gespecialiseerde ondersteuning voor jouw IT infrastructuur. Wij geven je daarbovenop de garantie dat je binnen maximaal 4 werkuren wordt geholpen.

De voordelen van Managed IT Services:

✔️ verbetering van je uptime & security

✔️ topconditie voor je ict infrastructuur

✔️ ons team met gecertificeerde specialisten ter beschikking

✔️ we denken strategisch met je mee

IT is de motor van jouw bedrijf

Niet alleen de administratieve kant, maar ook de operationele kant van je bedrijf kan niet langer zonder ICT oplossingen. Storingen van welke aard dan ook hebben een steeds grotere impact op de continuïteit van jouw bedrijf.

Via Managed IT Services zorgen wij voor een proactief beheer van je ICT infrastructuur. De vitale onderdelen van je infrastructuur worden continu gemonitord. Op die manier kunnen we issues al opmerken nog voor ze problemen veroorzaken. En dus ook oplossen voor jij er last van hebt.

Bovendien wordt er continu gemeten. Op het moment dat er dan toch iets misgaat hebben we alle gegevens bij de hand om snel een correcte diagnose te stellen.

Continue monitoring.jpg

Waarom zou je kiezen voor Managed IT Services?

Continuïteit

Storingen hebben een grote impact op je business. Aan de hand van onze monitoring en preventieve acties kunnen we bijna alle ongeplande onderbrekingen voorkomen. 

En als het dan toch eens misloopt dan staat er een team van specialisten voor je klaar. Afhankelijk van de ernst van de problemen worden die binnen de twee tot vier uur binnen onze kantooruren opgenomen. En in de realiteit staan we bij écht kritische problemen vaak binnen het uur voor je klaar.

Werk je al met een interne IT-dienst? Dan kunnen zij vaak de eerste vragen opvangen, en kunnen ze op onze ondersteuning rekenen wanneer dat nodig is. Bovendien kunnen wij indien gewenst ook invallen wanneer jouw IT'ers ziek zijn of genieten van een welverdiende vakantie.

Veiligheid

Cryptolockers, hackers die jouw mailserver overnemen om massaal spammails uit te sturen of ander malware die jouw bedrijfsgegevens steelt of vernietigt. Helaas is dat tegenwoordig al lang geen ver-van-mijn-bed show meer. Bedrijven worden steeds vaker met dergelijke aanvallen geconfronteerd.

We zien het als onze taak om jouw infrastructuur zo goed mogelijk te beschermen, daarom zorgen we er via de Managed Services voor dat updates van soft- en firmware steeds worden geïnstalleerd zodra de fabrikant een patch ter beschikking stelt.

Transparantie

Transparante communicatie is één van onze basiswaarden. Het gebeurt jammer genoeg nog te vaak dat dingen foutlopen vanwege veronderstellingen. Precies daarom hanteren we graag duidelijke en transparante afspraken. We maken heldere afspraken die we vastleggen in een duidelijk contract met een vast maandelijks bedrag.

Elke tussenkomst wordt ook telkens duidelijk en uitgebreid gedocumenteerd en gecommuniceerd.

Benieuwd naar onze Managed IT Services modellen?

Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van jouw onderneming hanteren we verschillende modellen. Een transportbedrijf met 30 PC-gebruikers heeft andere noden dan een biotech start-up met 3 mensen. Onze experts gaan graag met jou in gesprek om te bekijken wat voor jouw bedrijf op dit moment de beste oplossing is.

En omdat het zowel voor ons als voor jou handig is dat jouw systemen uitgemeten worden krijg je van ons ook nog eens 5 euro korting op het standaardtarief voor het werk dat niet mee in het contract is opgenomen en in regie wordt uitgevoerd.

Philip.jpg

Kies je model

Awareness.png

MSP Awareness

Meest geschikte optie voor de ICT bewuste ondernemer met een beperkt aantal pc-gebruikers.

Een Awareness overeenkomst omvat de monitoring van je infrastructuur: pc's, switch en eventueel servers.

Een Awareness overeenkomst omvat geen werkuren, deze worden in regie aangerekend.

Onderhoud van de monitoringsoftware zelf is uiteraard wel inbegrepen.

vanaf

6,25 €

per werkpost/maand

Vraag offerte
Value.png

MSP Value

Meest geschikte optie voor de grotere KMO die zeer ICT afhankelijk is en een voorspelbaar budget wenst.

Een Value overeenkomst omvat alles uit de Awareness overeenkomst met inbegrip van de uren nodige voor onderhoudswerken.

De uren nodig voor installatie van nieuw materiaal, projecten, werk buiten de normale kantoren, en dergelijke zijn niet inbegrepen in deze overeenkomst.

vanaf

100 €

per werkpost/maand

Vraag offerte
Diamond.png

MSP Diamond

Meest geschikte optie voor de grotere KMO (vanaf 20 pc-gebruikers) die het volledig ICT beheer wenst uit te besteden.

Een Diamond overeenkomst omvat alles uit de Value overeenkomst. Daarnaast krijg je een vaste service desk medewerker toegewezen die jouw aanvragen prioritair opneemt.

Verder nemen wij ook de ICT management rol voor jouw bedrijf op, waarbij een maandelijkse overlegmeeting is inbegrepen.

vanaf

150 €

per werkpost/maand

Vraag offerte

Outsourced Staffing

Heb je een interne IT-dienst die zich op een bepaald project wil focussen? Een medewerker die wegens vakantie of ziekte tijdelijk vervangen moet worden? Of je hebt gewoon de behoefte aan regelmatige on-site ondersteuning?

Ook dan kan je bij ons terecht. Je kan één van onze IT-consultants zowel voor korte als voor langere termijn inhuren voor jouw bedrijf. On-site of op afstand. En jij kiest het aantal dagen per week of maand.

Lees hier de ervaringen van onze klanten

“De minste storing in de productie kan verstrekkende gevolgen hebben, inderdaad. Daarom hebben we voor een ‘awareness contract’ gekozen bij Neddine Solutions. Zij monitoren onze systemen continu, zodat storingen zoveel mogelijk voorkomen worden.” 

Didier Deveen - Managing Director bij ALPLA Belgium NV

bottom of page