top of page

Managed IT Services

IT onderhoud en beheer is vaak specialisten werk. Via managed IT services zorgt Neddine Solutions als jouw externe partner voor de nodige gespecialiseerde ondersteuning voor jouw IT infrastructuur. Zo hoef je zelf niet steeds alle gespecialiseerde kennis in huis te hebben.

Wat zijn Managed IT Services?

Managed IT Services staat voor het uitbesteden van het onderhoud en beheer van je IT infrastructuur aan een externe service provider.

Sommige klanten kiezen ervoor om een deel uit te besteden. Ze hebben intern iemand die kan antwoorden op de veelvoorkomende IT-gerelateerde vragen. Daarnaast kiezen ze voor een Managed IT Service overeenkomst om beroep te kunnen doen op ons advies en onze expertise voor vraagstukken die meer gespecialiseerde kennis vragen.

Neddine Solutions Managed IT Services

Anderen kiezen ervoor om hun volledig IT beheer en onderhoud aan ons over te dragen. Zo hoeven zij zich geen zorgen te maken over de werking van hun IT infrastructuur. 

Als Managed Service Provider bieden we KMO’s en eenmanszaken de mogelijkheid om voor een vast maandelijks bedrag het systeembeheer en cyber security voor een deel of volledig uit te besteden aan onze experts. En wij geven je de garantie dat je binnen maximaal 4 werkuren wordt geholpen.

IT is de motor van jouw bedrijf

Neddine_kabel

Niet alleen de administratieve kant, maar ook de operationele kant van je bedrijf kan niet langer zonder ICT oplossingen. Storingen van welke aard dan ook hebben een steeds grotere impact op de continuïteit van jouw bedrijf.

Via Managed IT Services zorgen wij voor een proactief beheer van je ICT infrastructuur. De vitale onderdelen van je infrastructuur worden continu gemonitord. Op die manier kunnen we issues al opmerken nog voor ze problemen veroorzaken. En dus ook oplossen voor jij er last van hebt.

Bovendien wordt er continu gemeten. Op het moment dat er dan toch iets misgaat hebben we alle gegevens bij de hand om snel een correcte diagnose te stellen.

Wat zijn de voordelen van Managed IT Services?

✔️ verbetering van je uptime & security

Door de continue monitoring kunnen we ook proactief ingrijpen en op die manier uitval voorkomen. Denk alleen maar aan het feit dat we je op tijd een waarschuwing kunnen sturen wanneer een schijf bijna vol is.

✔️ topconditie voor je ict infrastructuur

Opnieuw de continue monitoring die ons helpt om jouw ICT infrastructuur in optimale conditie te houden. Updates worden automatisch geïnstalleerd, en als daar op de achtergrond iets niet goed loopt, dan hebben we het gezien en kunnen we direct ingrijpen.

✔️ ons team met gecertificeerde specialisten ter beschikking
Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen en certificatie trajecten. Zo blijft hun kennis steeds up-to-date en kunnen ze jou steeds van het best mogelijke advies voorzien.

✔️ we denken strategisch met je mee

Van afspraken en klantendossiers tot de aansturing van mensen of machines, elk bedrijf heeft een vorm van IT infrastructuur nodig om te kunnen functioneren. En dus hebben strategische beslissingen vaak ook een impact op de IT infrastructuur die je nodig hebt om die beslissingen door te voeren. Op dat vlak denken we graag met je mee. Zodat we je kunnen adviseren over de IT impact van verschillende scenario's.

Voordelen van Managed IT Services

Naast het punt dat jij vanaf nu gerust kunt zijn en focussen op jouw core business zijn er nog wel een aantal voordelen verbonden aan de Managed IT Services:

Waarom zou je kiezen voor Managed IT Services?

Managed IT Services ondersteunen de continuïteit van jouw bedrijf

Storingen hebben een grote impact op je business. Aan de hand van onze monitoring en preventieve acties die behoren tot onze Managed IT Services kunnen we bijna alle ongeplande onderbrekingen voorkomen. Zo kan jouw bedrijf gewoon zonder hinder verder blijven functioneren.

En als het dan toch eens misloopt dan staat er een team van specialisten voor je klaar. Afhankelijk van de ernst van de problemen worden die binnen de twee tot vier uur binnen onze kantooruren opgenomen. En in de realiteit staan we bij écht kritische problemen vaak binnen het uur voor je klaar. 

Werk je al met een interne IT-dienst? Dan kunnen zij vaak de eerste vragen opvangen, en kunnen ze op onze ondersteuning rekenen wanneer dat nodig is. Bovendien kunnen wij indien gewenst ook invallen wanneer jouw IT'ers ziek zijn of genieten van een welverdiende vakantie.

Managed IT Services Continue Monitoring

Managed IT Services houden jouw bedrijfsgegevens veilig

Cryptolockers, hackers die jouw mailserver overnemen om massaal spammails uit te sturen of ander malware die jouw bedrijfsgegevens steelt of vernietigt. Het is tegenwoordig helaas al lang geen ver-van-mijn-bed show meer. Bedrijven worden steeds vaker met dergelijke aanvallen geconfronteerd.

We zien het als onze taak om jouw infrastructuur zo goed mogelijk te beschermen, daarom zorgen we er via de Managed IT Services voor dat updates van soft- en firmware steeds worden geïnstalleerd zodra de fabrikant een patch ter beschikking stelt. Op die manier worden zwakke plekken in de software steeds zo snel mogelijk versterkt.

Wil je meer weten over het veilig houden van je bedrijfsgegevens, neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina over IT Security.

Onze Managed IT Services gaan hand in hand met transparantie

Transparante communicatie

Transparante communicatie is één van onze basiswaarden. Het gebeurt jammer genoeg nog te vaak dat dingen foutlopen vanwege veronderstellingen. Precies daarom hanteren we graag duidelijke en transparante afspraken. We maken heldere afspraken die we vastleggen in een duidelijk contract met een vast maandelijks bedrag.

Elke tussenkomst wordt ook telkens duidelijk en uitgebreid gedocumenteerd en gecommuniceerd. Onze Managed IT Services zijn dan ook geen 'black box', waarbij je als klant eigenlijk geen idee hebt wat je service provider doet.

Benieuwd naar onze Managed IT Services modellen?

Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van jouw onderneming hanteren we verschillende Managed IT Service modellen. Een transportbedrijf met 30 PC-gebruikers heeft andere noden dan een biotech start-up met 3 mensen. Onze experts gaan graag met jou in gesprek om te bekijken wat voor jouw bedrijf op dit moment de beste oplossing is.

Philip Vande Papeliere

Kies je Managed IT Service model

Neddine Awareness

Neddine
Awareness

Meest geschikte optie voor de ICT bewuste ondernemer voor wie bedrijfszekerheid en beschikbaarheid belangrijk zijn voor hun bedrijfsactiviteiten.

Een Awareness overeenkomst omvat de monitoring van je infrastructuur: pc's, switch en eventueel servers.

Een Awareness overeenkomst omvat geen werkuren, deze worden in regie aangerekend.

Onderhoud van de monitoringsoftware zelf is uiteraard wel inbegrepen.

vanaf

10 €

per werkpost/maand

 

Neddine Cybersecurity

Neddine Cybersecurity

Meest geschikte optie voor de ondernemers die omgaan met gevoelige informatie en voor wie uitval een belangrijke verstoring van de bedrijfsactiviteiten betekent.

Een Cybersecurity overeenkomst omvat alles uit de Awareness overeenkomst, aangevuld met bijkomende security maatregelen.

Zo is jouw bedrijf beter beschermd tegen mogelijke cyberaanvallen.

Net zoals het Awareness model zijn werkuren niet ingebegrepen.

vanaf

40 €

per werkpost/maand

 

Neddine Managed Professional

Neddine Managed Professional

Meest geschikte optie voor de

KMO's vanaf 30 pc-gebruikers die omgaan met gevoelige informatie, voor wie uitval van systemen te vermijden is én die belang hechten aan budgetvastheid 

Een Managed Professional  overeenkomst omvat alles uit de Cybersecurity overeenkomst.

Daarbovenop is alle technische ondersteuning op afstand van onze service desk inbegrepen.

Alle voordelen van de vorige modellen gecombineerd met budgetvastheid.

vanaf

55 €

per werkpost/maand

*vanaf 30 werkposten

Outsourced Staffing

Neddine_outsourcing

Heb je een interne IT-dienst die zich op een bepaald project wil focussen? Een medewerker die wegens vakantie of ziekte tijdelijk vervangen moet worden? Of je hebt gewoon de behoefte aan regelmatige on-site ondersteuning?

Ook dan kan je bij ons terecht. Je kan één van onze IT-consultants zowel voor korte als voor langere termijn inhuren voor jouw bedrijf. On-site of op afstand. En jij kiest het aantal dagen per week of maand.

Onze klanten vertellen je graag hoe zij onze Managed IT Services ervaren

“De minste storing in de productie kan verstrekkende gevolgen hebben, inderdaad. Daarom hebben we voor een ‘awareness contract’ gekozen bij Neddine Solutions. Zij monitoren onze systemen continu, zodat storingen zoveel mogelijk voorkomen worden.” 

Didier Deveen - Managing Director bij ALPLA Belgium NV

bottom of page