Security

Security.png

Vroeger waren virussen het probleem en was een anti-virusprogramma het antwoord. Zo simpel was het om veilig te werken. Maar vandaag hebben cyber-aanvallen vele gezichten, waardoor er meerdere invalshoeken nodig zijn om jouw bedrijf van de nodige beveiliging te voorzien.

Bekijk gerust eens de reportage die de Pano reporters maakten over cyberaanvallen. Gericht op particulieren, maar het geeft een indruk van de diversiteit en hoe snel cybercriminelen meebewegen met de realiteit.

Daarnaast is de reportage ook een mooi voorbeeld van hoe belangrijk het is om te zorgen voor goed geïnformeerde medewerkers. Want ook al ben je op technisch vlak nog zo goed beveiligd, één verkeerde klik kan dat alles teniet doen.

Gelaagde security

Gelaagde security is het antwoord om je te wapenen tegen de verschillende cyberaanvallen op jouw gegevens.

Gelaagd wil zeggen dat je beveiliging opzet op verschillende ingangen naar jouw gegevens. De firewall bijvoorbeeld, een anti-virusbescherming op de toestellen en een controle op binnenkomende mails, zodat zo veel mogelijk phishing-mails worden tegengehouden voor ze ooit in een inbox terecht komen.

Vraag hier onze gratis checklist aan voor een eerste snelle check van jouw security. Of neem direct contact op met onze experts voor advies.

Managed Security

Je begrijpt dat het beveiligen van je IT-systemen belangrijk is. En vooral, dat het belangrijk is om steeds mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen op dat vlak. Daarom ondersteunen we je graag via een managed service model.

 

Wij voorzien een pro-actieve beveiliging en monitoring op alle toestellen. We zorgen ook voor automatische updates van software, zodra die beschikbaar is. Zo ben jij zeker dat alle beveiligingstools steeds up to date zijn en geniet je op elk moment van de best mogelijke bescherming.

Security audit

Benieuwd hoe het staat met de huidige beveiliging van jouw IT omgeving?

Aan de hand van een Security Audit brengen we jouw huidige beveiliging op de verschillende lagen in kaart. We delen het resultaat met jou en waar nodig doen we aanbevelingen hoe je jouw bedrijf nog beter zou kunnen beveiligen. 

Indien gewenst zorgen wij ook voor de implementatie van de aanbevelingen. Zo heb je precies de juiste tools die jouw bedrijf nodig heeft om beschermd te zijn tegen cyberaanvallen.

Lees meer over IT Security in onze blogs

"Nog niet zo lang geleden werden al onze mailadressen gehackt met de bedoeling in te breken in ons netwerk. In een mum van tijd werden al onze virtuele deuren vergrendeld en was de verbinding verbroken. En binnen de 24 uur was alles hersteld.”

Frank Van Hove - Zaakvoerder Van Hove & Co