top of page

Cloud oplossingen

werken in de cloud

Onze cloud oplossingen zorgen ervoor dat jij en je medewerkers veilig, betrouwbaar én kostefficiënt kunnen werken vanaf elke locatie.

Wat zijn cloud oplossingen?

Cloud oplossingen zijn diensten waarbij de gebruikte software en/of gegevens niet op lokale servers worden opgeslagen. Alle documenten worden bewaard op externe servers in een datacenter die via een beveiligde verbinding toegankelijk zijn. 

Op die manier hoef je zelf niet te investeren in een server en opslagcapaciteit. Maar betaal je een abonnementskost aan een externe provider die dan alle zorgen rond beschikbaarheid, onderhoud en veiligheid op zich neemt. 

Waarom kiezen voor cloud oplossingen?

Altijd en overal beschikken over je applicaties en documenten? 
 
Het kan! Via cloud-platformen kan je veilig en betrouwbaar werken. Alles wat je nodig hebt is een goede internetverbinding.  

  

Een cloud oplossing geeft niet alleen gebruiksgemak, het is ook kostenefficiënt. Je hoeft niet langer te investeren in dure servers, je betaalt -meestal maandelijks- een abonnementskost die meegroeit met je onderneming. Zo betaal je telkens precies voor wat je nodig hebt. Niet meer, niet minder! 

 

Tegelijkertijd is volledig via de cloud werken niet voor iedereen de beste oplossing. Sommige bedrijven zijn nu eenmaal beter af wanneer (er een deel van) de benodigde data snel en eenvoudig via eigen servers verwerkt kan worden (on premise). Precies daarom onderzoeken we graag samen met jou wat voor jouw onderneming de beste oplossing is. Uiteraard zijn ook hybride oplossingen mogelijk. 

Kiezen voor cloudoplossingen

Voordelen van Cloud oplossingen

1.

Cloud oplossingen zijn flexibel

Je schakelt snel en makkelijk  om te voldoen aan je IT noden van het moment. 

Tijdelijk een extra cloud-server nodig? Dat is geen probleem. Bovendien schakelen de kosten op die manier eenvoudig mee met wat je op dat moment nodig hebt.

2.

Cloud oplossingen zijn veilig

Systemen in de cloud zijn steeds up-to-date. Je kan rekenen op een ultra beveiligde en goed gemonitorde omgeving. Bovendien zijn alle systemen dubbel (of redundant) beschikbaar, zodat een maximale beschikbaarheid van de systemen kan gegarandeerd worden.

Uiteraard is het aan jou als gebruiker om te zorgen dat je ook de toegang tot het systeem degelijk beveiligd, via bijvoorbeeld een tweestapsverificatie

3.

Cloud oplossingen zorgen voor toegankelijkheid

Jij en jouw medewerkers werken waar en wanneer jullie willen. Van thuis of vanuit een coworking locatie, zelfs van aan het zwembad van je vakantiehuis moest je dat willen. Zolang je een goede internetconnectie hebt kan je werken.

Computergebruikers

Zijn cloud oplossingen voor jouw bedrijf de beste keuze?

Werk je nog niet in de Cloud en overweeg je om over te stappen?  

  

Aan de hand van de Cloud audit gaan we na wat de vereisten zijn voor jouw specifieke situatie. We gaan na of cloud oplossingen voor jouw bedrijf een goede keuze zijn en waarom wel of net niet.

Is de overstap voor jouw bedrijf wel een goede keus, dan brengen we in kaart waar en welke aanpassingen er nodig zijn, zodat je een helder beeld krijgt over de aanpassingen die nodig zijn om de overstap naar de Cloud te kunnen maken. 

  

We begeleiden graag jouw volledige overstap van begin tot einde op een kwalitatieve manier. 

cloud oplossingen

Bekijk hier onze Cloud oplossingen

M365

Microsoft 365

Maak altijd en overal gebruik van je favoriete programma's

Cloud Backup

Cloud Backup

Geniet van een continue backup van je bestanden in de Cloud

Teams

Microsoft Teams

Videobellen, chatten en samenwerken via één tool.

Datto Workplace

Datto Workplace

Werk van overal zonder in te boeten op security.

Ontwerp zonder titel

VoIP

Bel via een virtuele telefooncentrale voor een vast tarief per gebruiker.

Exclaimer Signature

Exclaimer Signature

Beheer alle e-mail handtekeningen centraal

Neddine Solutions, jouw partner, ook voor cloud oplossingen

Wij werken zowel met oplossingen in de cloud als on premise. Onze klanten vertrouwen al meer dan 25 jaar op onze expertise om hen te laten ondersteunen in het maken van de juiste keuze voor hun bedrijf. Want elk bedrijf is anders en heeft andere noden. Er is ook in het verhaal van cloud oplossingen geen one size fits all. 

Wij denken graag met je mee, dus stuur ons gerust een berichtje als je wil kennismaken. Of boek ineens zelf een moment dat voor jou past in de agenda van Philip. Hij maakt met plezier tijd om je meer over onze werkwijze te vertellen. 

Philip

"NEDDINE zorgt ervoor dat onze ICT optimaal draait en dat we in een veilige virtuele omgeving kunnen werken, dag én nacht.”

Luc Cottyn - ICT Manager bij Transport Dandoy

bottom of page