Cloud oplossingen

Altijd en overal beschikken over je applicaties en documenten?

Het kan! Via de Cloud kan je veilig en betrouwbaar werken. Alles wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. 

Werken via de Cloud geeft niet alleen gebruiksgemak, het is ook kostenefficiënt. Je hoeft niet langer te investeren in dure servers, je betaalt -meestal maandelijks- een abonnementskost die meegroeit met je onderneming. Zo betaal je telkens precies voor wat je nodig hebt. Niet meer, niet minder!

Tegelijkertijd is volledig via de Cloud werken niet voor iedereen de beste oplossing. Sommige bedrijven zijn nu eenmaal beter af wanneer er een deel van de benodigde data snel en eenvoudig via eigen servers verwerkt kan worden. Precies daarom onderzoeken we graag samen met jou wat voor jouw onderneming de beste oplossing is. 

Vraag onze experts om advies

Voordelen van de Cloud

1.

Flexibiliteit

Je schakelt snel en makkelijk  om te voldoen aan je IT noden van het moment. 

Tijdelijk een extra server nodig? Dat is geen probleem in de cloud. Bovendien schakelen de kosten op die manier eenvoudig mee met wat je op dat moment nodig hebt.

2.

Veiligheid

Systemen in de cloud zijn steeds up-to-date. Je kan rekenen op een ultra beveiligde en goed gemonitorde omgeving. Bovendien zijn alle systemen dubbel (of redundant) beschikbaar, zodat een maximale beschikbaarheid van de systemen kan gegarandeerd worden.

3.

Toegankelijkheid

Jij en jouw medewerkers werken waar en wanneer jullie willen. Van thuis of vanuit en coworking locatie, zelfs van aan het zwembad van je vakantiehuis moest je dat willen. Zolang je een goede internetconnectie hebt kan je werken.

Workers at Their Computers
Bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Bekijk hier onze Cloud oplossingen

Ontwerp zonder titel.jpg

Microsoft 365

Maak altijd en overal gebruik van je favoriete programma's

Ontwerp zonder titel (2).png

Cloud Backup

Geniet van een continue backup van je bestanden in de Cloud

Ontwerp zonder titel.png

VoIP

Bel via een virtuele telefooncentrale voor een vast tarief per gebruiker.

Vraag onze experts om advies

"NEDDINE zorgt ervoor dat onze ICT optimaal draait en dat we in een veilige virtuele omgeving kunnen werken, dag én nacht.”

Luc Cottyn - ICT Manager bij Transport Dandoy