top of page

Cloud oplossingen

Altijd en overal beschikken over je applicaties en documenten?

Het kan! Via cloud-platformen kan je veilig en betrouwbaar werken. Alles wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. 

Werken in de cloud geeft niet alleen gebruiksgemak, het is ook kostenefficiënt. Je hoeft niet langer te investeren in dure servers, je betaalt -meestal maandelijks- een abonnementskost die meegroeit met je onderneming. Zo betaal je telkens precies voor wat je nodig hebt. Niet meer, niet minder!

Tegelijkertijd is volledig via de cloud werken niet voor iedereen de beste oplossing. Sommige bedrijven zijn nu eenmaal beter af wanneer (er een deel van) de benodigde data snel en eenvoudig via eigen servers verwerkt kan worden (on premise). Precies daarom onderzoeken we graag samen met jou wat voor jouw onderneming de beste oplossing is. 

Voordelen van Cloud oplossingen

1.

Flexibiliteit

Je schakelt snel en makkelijk  om te voldoen aan je IT noden van het moment. 

Tijdelijk een extra cloud-server nodig? Dat is geen probleem. Bovendien schakelen de kosten op die manier eenvoudig mee met wat je op dat moment nodig hebt.

2.

Veiligheid

Systemen in de cloud zijn steeds up-to-date. Je kan rekenen op een ultra beveiligde en goed gemonitorde omgeving. Bovendien zijn alle systemen dubbel (of redundant) beschikbaar, zodat een maximale beschikbaarheid van de systemen kan gegarandeerd worden.

3.

Toegankelijkheid

Jij en jouw medewerkers werken waar en wanneer jullie willen. Van thuis of vanuit en coworking locatie, zelfs van aan het zwembad van je vakantiehuis moest je dat willen. Zolang je een goede internetconnectie hebt kan je werken.

Workers at Their Computers

Cloud audit

Werk je nog niet in de Cloud en overweeg je om over te stappen? 

Aan de hand van de Cloud audit gaan we na wat de vereisten zijn voor jouw specifieke situatie. We brengen in kaart waar en welke aanpassingen er nodig zijn, zodat je een helder beeld krijgt over de aanpassingen die nodig zijn om de overstap naar de Cloud te kunnen maken.

We begeleiden graag jouw volledige overstap van begin tot einde op een kwalitatieve manier.

Bekijk hier onze Cloud oplossingen

M365.png

Microsoft 365

Maak altijd en overal gebruik van je favoriete programma's

Ontwerp zonder titel (2).png

Cloud Backup

Geniet van een continue backup van je bestanden in de Cloud

Teams.png

Microsoft Teams

Videobellen, chatten en samenwerken via één tool.

Datto Workplace.png

Datto Workplace

Werk van overal zonder in te boeten op security.

Ontwerp zonder titel.png

VoIP

Bel via een virtuele telefooncentrale voor een vast tarief per gebruiker.

Exclaimer Signature.png

Exclaimer Signature

Beheer alle e-mail handtekeningen centraal

"NEDDINE zorgt ervoor dat onze ICT optimaal draait en dat we in een veilige virtuele omgeving kunnen werken, dag én nacht.”

Luc Cottyn - ICT Manager bij Transport Dandoy

bottom of page