top of page
Centraal Paswoord Beheer -  Neddine Solutions.jpg

Eenvoudig centraal paswoord beheer

meer controle - minder risico

Centraal beheer.png

Centraal beheer

SSO.png

Single Sign On

De beste encryptering.png

De beste encryptering

Is dit herkenbaar in jouw bedrijf?

> Je hebt eigenlijk geen idee of jouw medewerkers veilige paswoorden gebruiken

> Als er een medewerker vertrekt is er gegarandeerd gedoe met de logins

> Jouw medewerkers gebruiken hetzelfde paswoord voor verschillende applicaties omdat dat makkelijker te onthouden is.

De voordelen van centraal paswoordbeheer

Een centraal beheerde paswoordkluis is het antwoord op maat van bedrijven, die belang hechten aan de veiligheid van hun gegevens én aan het gebruiksgemak voor hun werknemers.

paswoordkluis.png

 ✔ Gebruiksgemak voor jou en je medewerkers, een centrale paswoordkluis maakt het heel eenvoudig om veilige paswoorden te gebruiken én om voor elke applicatie een ander paswoord te kiezen.

 ✔ Schaalbaar, de paswoordkluis beweegt op elk moment eenvoudig mee met het aantal medewerkers dat je in dienst hebt

✔ Jij hebt controle over de data in de paswoordkluis van jouw bedrijf

✔ Paswoorden zijn op elk toestel beschikbaar

✔ Een scanner controleert continu of de gebruikte logins op het darkweb circuleren en geeft een waarschuwing moest dat het geval zijn, zodat die login kan worden aangepast.

Neddine Solutions kiest voor NordPass

NordPass logo.png

We hebben verschillende goede paswoordkluizen voor je getest en kiezen met overtuiging voor NordPass. En we leggen je ook graag uit waarom 😉

De beveiliging die NordPass gebruikt is op dit moment de beste in de markt, wat voor ons één van de belangrijkste redenen is om voor deze oplossing te kiezen.

Deze paswoordkluis biedt ruimte voor ongelimiteerde paswoord opslag. Je zal dus nooit tegen limieten aanlopen (en dus ook niet in de verleiding komen om toch paswoorden te gaan hergebruiken). Daarnaast is er ook ruimte om meerdere creditcard gegevens en nota's veilig te bewaren.

Toegang via deze tool kan eenvoudig gedeeld worden met anderen. Superhandig wanneer je een tijdelijke werknemer, freelancer of jobstudent toegang wilt geven tot een bepaalde applicatie zonder dat ze het paswoord zelf te zien krijgen. Is de samenwerking afgelopen dan kan je de toegang even makkelijk weer intrekken.

Wij zorgen dat jouw eisen met betrekking tot de paswoord-policy in jouw bedrijf worden afgedwongen. Dus wil je dat iedereen altijd een sterk paswoord gebruikt van minimum 30 karakters? Dan zorgen wij dat dit verplicht wordt. Wilt iemand geen gebruik maken van de automatisch gegenereerde paswoorden, dan kunnen ze nog altijd niet kiezen voor een makkelijk, kort paswoord.

Vaak zijn al die verschillende paswoorden voor de verschillende applicaties een blok aan het been. Deze paswoordkluis beheerd ze niet alleen, maar vult ze ook automatisch voor je in. In combinatie met de SSO (single sign on, ofwel de paswoordkluis gaat vanzelf mee open als je inlogt met je bedrijfsaccount) ruimt dit alle obstakels voor het gebruik van degelijke, steeds verschillende paswoorden uit de weg.

Onze troeven

Is een gebruiker zijn/haar master paswoord vergeten? Dan zorgen wij voor een reset, zodat ze zo snel mogelijk en zonder zorgen verder kunnen werken.

Wijzigingen in je personeelsbestand? We voegen nieuwe gebruikers toe aan jouw account en sluiten de licentie af bij vertrek.

Daarnaast voorzien we technische ondersteuning wanneer je die nodige hebt en zorgen we ervoor dat jouw data wordt opgeslagen in een Europese database in plaats van in de standaard USA database.

Voor slechts 7,99 euro per gebruiker per maand ben je van al je login-zorgen bevrijdt.

Precies wat ik nodig heb

Centraal Paswoord Beheer -  Neddine Solutions.jpg
bottom of page