top of page

Outsourced Staffing

Outsourcing

Afbeelding van Becris from the Noun Project

Jouw externe ICT Consultant vast bij jouw op het bedrijf?

 

Het kan. We zijn jouw externe ICT helpdesk, dus je kan sowieso bij ons terecht voor al jouw ICT vragen. Daarnaast is het voor sommige bedrijven nuttig dat één van onze medewerkers één of meerdere dagen per maand of per week fysiek op jouw kantoor aanwezig is.

 

Handig voor bijvoorbeeld filialen van multinationale ondernemingen die een gecentraliseerde ICT support hebben, maar voor de snelle “on-site services” graag een beroep doen op de lokale consultants van Neddine Solutions.

 

Maar ook voor een KMO die nog geen fulltime ICT’er in dienst kan nemen, maar wel graag regelmatig iemand ter plaatse heeft om direct alle kleine en grotere ICT taken op te nemen. Of als tijdelijke vervanging tijdens vakanties en langdurige ziekteperiodes.

 

Neem gerust contact met ons op om te bekijken of ICT outsourcing een toegevoegde waarden kan betekenen voor jouw bedrijf.

“De IT-experten van Neddine Solutions zijn zeer hulpvaardig. Hun professionaliteit en kennis van zaken verbaast me soms nog. Ze weten van wanten en zijn hongerig.”

Dirk Pevernagie - Zaakvoerder bij Pevernagie - De Vuyst

bottom of page