top of page

Cyber Security Awareness Training

Cyber Security Awareness Training: omdat veilig werken start met goed geïnformeerde medewerkers

Deze Cyber Security Awareness Training is speciaal bedoeld voor alle computergebruikers binnen je onderneming. Als het gaat om cyberveiligheid zijn mensen altijd de zwakste schakel. Precies daarom is het slim om te zorgen dat je medewerkers zich bewust zijn van de technieken waarmee hackers proberen in te breken

Cyber Security Awareness Training

Leer jezelf en je collega's om veilig te werken

Goed geïnformeerde medewerkers verkleinen aanzienlijk de kans op een cyberaanval 🔐

Frank Van Hove

⭐⭐⭐⭐⭐
Nog niet zo lang geleden werden al onze mailadressen gehackt met de bedoeling in te breken in ons netwerk. Binnen de 24 uur was alles hersteld.
Frank Van Hove – Van Hove & Co

Meer dan 80% van cyber security incidenten worden veroorzaakt door menselijk handelen

Het is jou misschien ook al eens overkomen: per ongeluk een vertrouwelijke mail naar de verkeerde ontvanger gestuurd. Of eenzelfde wachtwoord hergebruiken, zodat je niet al die verschillende wachtwoorden hoeft te onthouden. Maar inloggen op het werk met hetzelfde wachtwoord waarmee je online gaat shoppen vormt natuurlijk wel een groter risico dan wanneer je voor elke login een ander wachtwoord gebruikt.

En sluit jij elke avond netjes je laptop af als het tijd is om naar huis te vertrekken? Of klap je hem snel dicht zodat hij in slaapstand gaat en je de volgende ochtend er lekker snel weer in kunt vliegen? We hebben het ongetwijfeld allemaal al eens gedaan, maar het voorkomt wel dat beveiligingsupdates geïnstalleerd worden.

Een Cyber Security Awareness Training is net bedoeld om mensen terug bewust te maken van de risico’s van dit soort alledaagse handelingen. Uiteraard vergezeld van alternatieven die veiliger zijn en waarbij ze toch zo weinig mogelijk moeten inboeten op gemak.

Deze praktische Cyber Security Awareness Training geeft je medewerkers onmiddellijk inzetbare tips & tricks mee!

Neddine Solutions, jouw partner in cyber security

Cyber Security Awareness Training - Jouw lesgever: Philip

De Cyber Security Awareness Training wordt gegeven door Philip Vande Papeliere
 

Philip neemt -na een eerste carrière in bank- en verzekeringsfinanciën- sinds 2009 de dagelijkse leiding over Neddine Solutions op. In de afgelopen 14 jaar zag hij het IT-landschap danig veranderen. Een van de grootste veranderingen is het sterk toegenomen gevaar van cybercrime in al zijn vormen én de in verhouding amper toegenomen bewustwording hiervan bij de gebruikers.  

Philip ziet het als zijn missie om door middel van kennis, gecombineerd met een stevige dosis gezond boerenverstand, verandering te brengen in die bewustwording.

Eindelijk meer grip op jouw cyberveiligheid dankzij onze Cyber Security Awareness Training

In slechts drie uur zorgen we ervoor dat jij en je medewerkers zich veel beter bewust worden van de gevaren op het vlak van cyberveiligheid. En dat niet alleen, je krijgt van ons ook de praktische tips en tricks om veiliger te werken.

Grip op je cyberveiligheid met onze Cyber Security Awareness Training

We leggen alles uit in gewone mensentaal, zodat jullie nu echt snappen hoe het zit en op welke manier je nu het veiligst kan werken zonder het nodeloos ingewikkeld te maken. Bovendien maken we ook graag ruimte voor concrete vragen uit de groep. Vragen over mogelijke situaties, vragen over echte voorbeelden uit de praktijk, we nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden en zoveel mogelijk zorgen weg te nemen.

Meer grip op je cyberveiligheid?

Het hoeft niet altijd zo ingewikkeld te zijn, kleine veranderingen - veiliger werken

⭐⭐⭐⭐⭐
We weten dat we op Neddine Solutions mogen vertrouwen en dat we daar kwaliteit voor in return krijgen
Vincent Meerschaert - Traject

Logo Traject

Wat mag je concreet verwachten van onze Cyber Security Awareness Training?

Jouw voltallig personeel volgt in groepen van maximum 10 mensen deze training. Elke sessie duurt een drietal uren, waarbij we ruimte voorzien voor vragen uit de praktijk. We houden de groepen graag klein, net omdat interactie en de vragen vanuit de groep zo belangrijk zijn bij de bewustwording.

We komen naar jou toe, dus we kunnen makkelijk meerdere sessies na elkaar plannen als je meer dan 10 medewerkers hebt.

We voorzien op het einde ook een syllabus voor elke deelnemer als geheugensteun.

Inhoudelijk gaat de cyber security awareness training zeker in op onderstaande punten:

 • Inzicht in de technieken die cybercriminelen gebruiken

 • Leren herkennen van verschillende vormen van cybercriminaliteit

 • Veel voorkomende praktijkvoorbeelden

 • Waar moet je op letten als je niet op kantoor werkt

 • Hoe je het beste omgaat met wachtwoorden

 • Tips & tricks

 • Hoe reageren als het toch misgaat

 

Kortom, deze cyber security awareness training bevat alles om ervoor te zorgen dat je medewerkers minder snel in de val trappen. Zodat jouw bedrijfsgegevens per direct een pak veiliger zijn.

Tot en met 15 december 2023 kan je genieten van ons lanceringsaanbod: voor slechts € 500 (exclusief btw en voorrijkosten) boek je een sessie voor jouw medewerkers! En voor slechts €100 (exclusief btw) per persoon neem je als solo-ondernemer deel aan een open training.

Syllabus Cyber Security Awareness Training

Je medewerkers helpen om veiliger te werken?

Slimme keuze! Voorkomen is beter dan genezen ​🙌

Lia Verdoodt

⭐⭐⭐⭐⭐
De IT-experten monitoren onze systemen, fixen problemen, checken de security en bieden algemene ondersteuning.
Lia Verdoodt – Toku-E

 • Wat is VoIP?
  VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol, oftewel bellen via het internet. We schreven een blogartikel waarin we van A tot Z uitleggen wat VoIP is en hoe het precies werkt.
 • Wat kost VoIP 3CX?
  De kost voor het hosten van je VoIP 3CX centrale is afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Een gemiddelde KMO betaald 295 € per jaar. Daarnaast betaal je een vaste kost per maand voor elk telefoonnummer dat je in gebruik hebt. Ook hier zijn prijsvariaties mogelijk op basis van het type nummer en de aantallen die je nodig hebt. Reken hier gemiddeld op 5 € per nummer per maand. Vervolgens betaal je, net zoals bij het klassieke bellen, voor je belverbruik. Deze tarieven zijn afhankelijk van de provider waar je voor kiest. Je kan er wel vanuit gaan dat ze ongeveer 30% goedkoper zijn dat de klassieke beltarieven.
 • Heb ik nog vaste toestellen nodig?
  VoIP werkt door gesprekken te coderen en te verzenden via internet, dus je hebt een apparaat nodig dat is aangesloten op internet om gebruik te maken van deze technologie. Dit kan een vaste telefoon zijn of een app op je smartphone of computer.
 • Heb ik een aparte telefooncentrale nodig?
  Een VoIP 3CX centrale is niet te vergelijken met de vroegere, dure en uitgebreide telefooncentrales. Je hoeft niet langer zelf te investeren in de hardware voor een telefooncentrale. Een VoIP 3CX centrale staat meestal in de cloud, waar je via een abonnementsvorm gebruik van kunt maken.

Veelgestelde vragen

bottom of page