top of page

Datto Workplace

datto workplace

Moet je vaak samenwerken aan documenten? En zijn die documenten liefst ook beschikbaar voor collega's ter inzage?


Datto Workplace is de tool voor documentmanagement binnen bedrijven.

Je kan van overal op elk toestel aan je documenten werken. Je kan ze zelfs tijdelijk lokaal opslaan om zonder internetverbinding toch aan een document verder te kunnen werken. Superhandig tijdens een treinreis bijvoorbeeld. 

Jij hebt de controle over jouw documenten. Ook als je ze deelt met anderen kies je wat ze kunnen doen: van volledig bewerken tot een beperkt aantal keer bekijken. Zo wordt het extra veilig om documenten te delen, ook met mensen van buiten jouw organisatie.

En je hoeft niet in te boeten op het vlak van security. Datto Workplace zorgt voor een goed beveiligde en volledig HIPAA, GDPR en SOC 2 compliant omgeving.

“Onze ICT-infrastructuur is voorzien van de laatste technologieën met de daarbij horende virtualisatie. Bovendien kunnen onze mensen perfect vanop afstand werken.”

Luc Cottyn - ICT manager bij Dandoy

Stack of Files

Voordelen

✔️

Gemaakt voor bedrijven: één eenvoudige, schaalbare oplossing op maat van elke bedrijfsrol. Van technisch medewerker, over sales tot management.

✔️

Goed uitgewerkt beheer en rapportage: voor audit redenen kunnen er eenvoudig rapporten worden opgevraagd die duidelijk aangeven wie wat in de applicatie doet.

✔️

Werkt op elk platform, op elke plaats en bovenal veilig.

✔️

Veilige infrastructuur en volledig compliant: meer dan 99.99% uptime en HIPAA, GDPR en SOC 2 compliant. De opgeslagen data is versleuteld.

✔️

Actieve ransomware detectie én management: wanneer een infectie wordt gedetecteerd, wordt de bron in quarantaine geplaatst en de oorspronkelijke bestanden teruggezet.

✔️

Maandelijks pay-as-you-use user based abonnement model.

Vanaf € 15

per gebruiker per maand

"Vroeger regelden we onze ICT zelf, maar op de duur is dat gewoon niet meer haalbaar. Het werd tijd voor een IT-partner die ons maximaal kon ontzorgen.”

Vincent Meerschaert - Algemeen Directeur bij Traject

bottom of page