top of page

Neddine Awareness

Awareness - Cybersecurity Essentials

Wat is Neddine Awareness?

Met het Neddine Awareness model kies je voor bedrijfszekerheid.

We monitoren de prestatie van jouw toestel(len) 24/7. Op die manier kunnen we heel wat problemen tijdig zien aankomen en dus ingrijpen voor jij er last van hebt. En loopt het desondanks toch een keer mis? Dan heeft onze Service Desk alle informatie al bij de hand, waardoor ze sneller en efficiënter kunnen optreden.

Door deze manier van werken zorgen wij ook voor een volledige inventarisatie en documentatie van jouw infrastructuur. Deze inzichten helpen vervolgens om jou passend advies te kunnen geven met betrekking tot capaciteitsplanning. Oftewel de analyse van de huidige capaciteit van jouw ICT infrastructuur, zodat we je correct kunnen adviseren en zorgen dat je ook bij groei en uitbreiding kunt blijven zorgen voor een passende ICT infrastructuur.

En als laatste geeft deze monitoring ons ook de mogelijkheid om rapporten te maken voor bijvoorbeeld licentie compliance in het kader van audits, ISO-certificeringen of andere inventarisatie oefeningen.

Wat kost Neddine Awareness?

Neddine_bewaking

Neddine Awareness heb je reeds voor € 10 per pc per maand excl. btw.*

Dit omvat:

  • Bewakingsstool voor je pc

  • Een tool om je vanop afstand te kunnen helpen

  • Actief accountmanagement

  • Inventarisatie management

  • Rapportage in het kader van compliance

  • Toegang tot onze gespecialiseerde Support Desk (in regie) en gebruik van onze Support Portal tool.

* Voor complexere netwerken, met bijvoorbeeld een router, switches, servers, SAN of NAS werken we graag een voorstel op maat uit.

Neddine Awareness

Aanvullende diensten op het Neddine Awareness model

We vinden het belangrijk om niet alleen voor je bedrijfszekerheid te zorgen. Daarom helpen we je ook graag verder met onze andere diensten. Zo kunnen we de coördinatie verzorgen met de leveranciers van je bedrijfsspecifieke software, adviseren over welke tools voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn en bij de aankoop van een nieuwe pc of randapparatuur. We zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers, dus je kan altijd rekenen op ons onafhankelijk advies.

Ook voor optimalisatie van je communicatie via Teams, M365 en VoIP telefonie kan je bij ons terecht. We hebben kennis en ervaring met alle aspecten die vasthangen aan je ICT-infrastructuur, en die kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking voor jou.

Neddine Managed IT Services Overzicht - Awareness model

"If you spend more on coffee than on IT security, you will be hacked. What's more,  you deserve to be hacked.”

Richard Clarke - White House Cybersecurity Advisor

bottom of page