top of page

Neddine Cybersecurity

Neddine Cybersecurity - your cybersecurity suite

Wat is Neddine Cybersecurity?

Met het Neddine Cybersecurity model verzeker je je als security bewuste ondernemer ervan dat jij en je medewerkers beschermd zijn tegen de activiteiten van cybercrimimelen.

Via onze software zorgen we ervoor dat de benodigde cybersecurity aanwezig is en dat deze ook ten allen tijden goed functioneert en over de laatste updates beschikt.

Dit securitypakket omvat 24/7 bewaking van de vitale functies van je pc, steeds de recentste updates en patches voor je OS (bijv Windows 11) en de belangrijkste bedrijfsspecifieke software, en endpoint protectie software. Deze laatste gaat verder dan een passief antivirusprogramma doordat deze ook continu de processen op je toestel scant. Daarmee worden verdachte activiteiten veel sneller opgespoord. In geval van nood wordt je toestel in quarantaine geplaatst, zodat de besmetting van één toestel zich niet verder doorheen het volledige bedrijfsnetwerk kan verspreiden.

Daarnaast gaan we ook je email gaan beschermen met een anti phishing / antispam tool die verbonden is met artificiële intelligentie en alle andere gebruikers van deze tool wereldwijd. Hierdoor is je toestel ook beschermd tegen een bedreiging die elders ter wereld opduikt, dus nog voor het in onze streken actief wordt.

barracuda

Last but not least voegen we een geëncrypteerde online M365 back-up toe waardoor je mail, OneDrive, Teams en SharePoint data veilig zijn. Immers het is niet omdat je van een Cloud oplossing gebruik maakt dat een back-up plots overbodig geworden is. Een degelijke back-up is en blijft de laatste verdedigingslinie tegen cybercriminelen.

We houden ook de inventaris bij van alle toestellen met de geïnstalleerde software, geregistreerde licenties, etc. onder deze overeenkomst. Op die manier kunnen we sneller en efficiënter handelen wanneer ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch problemen de kop op steken.

In een ideale wereld beschikt elke bedrijfspc over deze perimeter beveiliging, maar we raden ze zeker aan wanneer er veel bedrijf kritische data in je M365 is opgeslagen of wanneer je vanuit je beroepsactiviteiten over veel gevoelige informatie beschikt.

Wat kost Neddine Cybersecurity?

Neddine Cybersecurity heb je reeds voor € 40 per pc per maand excl. btw.*

Dit omvat:

 • Bewakingsstool voor je pc

 • Een tool om je vanop afstand te kunnen helpen

 • Actief accountmanagement

 • Inventarisatiemanagement

 • Rapportagemogelijkheden in het kader van compliance

 • Aansturing en bewaking van de patchingsoftware

 • Bescherming van je werkposten

 • Bescherming van je mail

 • Geëncrypteerde online M365 Back-up

 • Security advies en best practices

 • Het onderhoud van de hierboven vermelde software

 • Toegang tot onze gespecialiseerde Support Desk (in regie) en gebruik van onze Support Portal tool.

* Voor complexere opstellingen, met bijvoorbeeld een router, switches, servers, SAN of NAS werken we graag een voorstel op maat uit.

Neddine Cybersecurity
Neddine Cybersecurity

Aanvullende diensten op het Neddine Cybersecurity model

We vinden het belangrijk om niet alleen voor je cyberveiligheid te zorgen. Daarom helpen we je ook graag verder met onze andere diensten. Zo kunnen we de coördinatie verzorgen met de leveranciers van je bedrijfsspecifieke software, adviseren over welke tools voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn en bij de aankoop van een nieuwe pc of randapparatuur. We zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers, dus je kan altijd rekenen op ons onafhankelijk advies.

Ook voor optimalisatie van je communicatie via Teams, M365 en VoIP telefonie kan je bij ons terecht. We hebben kennis en ervaring met alle aspecten die vasthangen aan je ICT-infrastructuur, en die kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking voor jou.

Neddine Managed IT Services Overzicht - Cybersecurity model

"We decided to compare the threat to radioactivity. It's not something you can smell or see, but it's dangerous. The same applies to cybercrime.”

Frank Grimberg - Specialist advanced computer forensics and incident response

bottom of page