top of page

Neddine Managed Professional

Wat is Neddine Managed Professional?

Managed Professional - Full managed service cybersecurity

Met het Neddine Managed Professional pakket verzeker je als security bewuste ondernemer ervan dat jij en je medewerkers beschermd zijn tegen de activiteiten van cybercrimimelen. Bovendien kies je in dit model ook voor budgetvastheid: je kan zonder meerkosten een beroep doen op onze service desk voor technische ondersteuning op afstand.

Via onze software zorgen we ervoor dat de benodigde cybersecurity aanwezig is en dat deze ook ten allen tijden goed functioneert en over de laatste updates beschikt.

Dit securitypakket omvat 24/7 bewaking van de vitale functies van je pc, steeds de recentste updates en patches voor je OS (bijv Windows 11) en de belangrijkste bedrijfsspecifieke software, en endpoint protectie software. Deze laatste gaat verder dan een passief antivirusprogramma doordat deze ook continu de processen op je toestel scant. Daarmee worden verdachte activiteiten veel sneller opgespoord. In geval van nood wordt je toestel in quarantaine geplaatst, zodat de besmetting van één toestel zich niet verder doorheen het volledige bedrijfsnetwerk kan verspreiden.

Daarnaast gaan we ook je email gaan beschermen met een anti phishing / antispam tool die verbonden is met artificiële intelligentie en alle andere gebruikers van deze tool wereldwijd. Hierdoor is je toestel ook beschermd tegen een bedreiging die elders ter wereld opduikt, dus nog voor het in onze streken actief wordt.

barracuda

Last but not least voegen we een geëncrypteerde online M365 back-up toe waardoor je mail, OneDrive, Teams en SharePoint data veilig zijn. Immers het is niet omdat je van een Cloud oplossing gebruik maakt dat een back-up plots overbodig geworden is. Een degelijke back-up is en blijft de laatste verdedigingslinie tegen cybercriminelen.

We houden ook de inventaris bij van alle toestellen met de geïnstalleerde software, geregistreerde licenties, etc. onder deze overeenkomst. Op die manier kunnen we sneller en efficiënter handelen wanneer ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch problemen de kop op steken.

In een ideale wereld beschikt elke bedrijfspc over deze perimeter beveiliging, maar we raden ze zeker aan wanneer er veel bedrijf kritische data in je M365 is opgeslagen of wanneer je vanuit je beroepsactiviteiten over veel gevoelige informatie beschikt.

Is er toch een probleem met je pc, lossen onze helpdesk medewerkers het snel van op afstand voor je op zonder dat dit extra wordt aangerekend. Technische ondersteuning op afstand is inbegrepen in deze formule. Enkel onsite interventies worden in regie aangerekend.

Wat kost Neddine Managed Professional?

Neddine Security Managed Professional heb je reeds voor € 55 per pc per maand excl. btw.*

Neddine Managed Professional

Dit omvat:

 • Bewakingsstool voor je pc

 • Een tool om je vanop afstand te kunnen helpen

 • Actief accountmanagement

 • Inventarisatiemanagement

 • Rapportagemogelijkheden in het kader van compliance

 • Aansturing en bewaking van de patchingsoftware

 • Bescherming van je werkposten

 • Bescherming van je mail

 • Geëncrypteerde online M365 Back-up

 • Security advies en best practices

 • Het onderhoud van de hierboven vermelde software

 • Toegang tot onze gespecialiseerde Support Desk op en gebruik van onze Support Portal tool.

 • Ongelimiteerde online support van onze helpdesk

* Vanaf 30 toestellen.
Voor complexere opstellingen, met bijvoorbeeld een router, switches, servers, SAN of NAS werken we graag een voorstel op ma
at uit.

Neddine Managed Professional

Aanvullende diensten op het Neddine Managed Professional pakket

We vinden het belangrijk om niet alleen voor je cyberveiligheid te zorgen. Daarom helpen we je ook graag verder met onze andere diensten. Zo kunnen we de coördinatie verzorgen met de leveranciers van je bedrijfsspecifieke software, adviseren over welke tools voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn en bij de aankoop van een nieuwe pc of randapparatuur. We zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers, dus je kan altijd rekenen op ons onafhankelijk advies.

Ook voor optimalisatie van je communicatie via Teams, M365 en VoIP telefonie kan je bij ons terecht. We hebben kennis en ervaring met alle aspecten die vasthangen aan je ICT-infrastructuur, en die kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking voor jou.

Neddine Managed IT Services Overzicht - Managed Professional model

"We decided to compare the threat to radioactivity. It's not something you can smell or see, but it's dangerous. The same applies to cybercrime.”

Frank Grimberg - Specialist advanced computer forensics and incident response

bottom of page