top of page
  • Foto van schrijverNeddine Solutions

Marketing opportuniteit!

Bijgewerkt op: 27 nov. 2023

Elke ondernemer is begaan met de uitstraling van zijn bedrijf. Een aantrekkelijke website, een blog of nieuwsbrief, belettering op de bedrijfswagens tot klantenevents; meer dan genoeg aanwendingen voor het marketingbudget.

Maar bent u er zich van bewust dat u en uw medewerkers dagelijks massa’s contacten hebben met prospecten, klanten en leveranciers? Elk van deze contacten zijn een gepersonaliseerde marketing opportuniteit!

Hoe? U en uw medewerkers versturen dagelijks massa’s e-mails en, elk van deze mails is een opportuniteit om uw bedrijf en haar producten en/of diensten in de kijker te plaatsen. Daarnaast laat het je ook toe bv. sluitingsdagen te afficheren of in te spelen op de actualiteit van de dag.  

Goed nieuws! Dankzij de Cloudoplossing van Exclaimer kan u de mail handtekeningen van uw medewerkers centraal beheren. Gedaan dus met de nieuwe handtekening via mail te verspreiden en vervolgens te hopen dat iedereen onmiddellijk de aanpassing doorvoert.

Deze oplossing is kosten efficiënt, flexibel en zeer eenvoudig in gebruik. Dus waarom nog wachten? Vraag ernaar! www.neddine.be

e-mail handtekening

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page