top of page

Training Microsoft 365

Training Microsoft 365

Microsoft 365 neemt steeds meer een centrale plaats in het bedrijfsleven in. Het biedt de mogelijkheid om efficiënter en effectiever te gaan samenwerken. Door gebruik te maken van de bekende programma's zoals word, excel en powerpoint. Microsoft 365 omvat ook nog heel wat andere apps die de samenwerking makkelijker kunnen maken.

 

Als je echt efficiënter en effectiever wil samenwerken betekent dat vaak ook dat je medewerkers net iets anders moeten gaan werken dan ze gewend waren. Misschien moeten ze een nieuwe tool aanleren, of bijleren over de mogelijkheden van de programma's die ze gebruiken. 

Onze trainers kijken samen met jou naar wat er nog nodig is, welke kennis misschien nog ontbreekt, om nadien efficiënter verder te werken.

Dus wil je graag ontdekken of je al optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die je hebt? De integratiemogelijkheden van Microsoft Teams maximaal benutten? Of wil je vooral weten welke geheimen Excel of Word nog voor je verbergt?

Wat jouw vraag ook is, wij zorgen graag voor de opleiding die jou verder helpt. Onze specialisten voorzien opleidingen op jouw maat: in groep of 1-op-1 het kan allebei.

Vraag onze experts om advies

“Maar ik weet wel: als ik straks naar de support bel, dan helpen de IT-experten van Neddine Solutions mij meteen verder. Ook voor kleine issues staan ze paraat, jawel."

Didier Deveen - Managing Director bij Alpla Belgium NV

bottom of page