Training Microsoft 365

BASIC (1).jpg

Microsoft 365 neemt steeds meer een centrale plaats in het bedrijfsleven in. Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat jij of jouw team ook al op de meest efficiënte manier met al die programma's kan werken.

Tegenwoordig krijgt de jeugd op school een basis mee voor het werken in Word en Excel. Veel mensen die dagelijks met deze tools werken kregen nooit een opleiding, ze hebben het zichzelf geleerd. 

Los van die basis, of ze nu op school werd aangeleerd of via zelfstudie, is er vaak nog zoveel meer mogelijk om het werk makkelijker te maken, of efficiënter.

Onze trainers kijken samen met jou naar wat er nog nodig is, welke kennis misschien nog ontbreekt, om nadien efficiënter verder te werken.

Dus wil je graag bepaalde vaardigheden bijschaven? Een tool leren gebruiken die je nog niet echt kent (bookings bijvoorbeeld om mensen makkelijk een afspraak in je agenda te laten plannen)? Of wil je vooral weten welke geheimen Excel of Word nog voor je verbergt?

Wij zorgen graag voor de opleiding die jou verder helpt. Onze specialisten voorzien opleidingen op jouw maat: in groep of 1-op-1 het kan allebei.

Vraag onze experts om advies

“Maar ik weet wel: als ik straks naar de support bel, dan helpen de IT-experten van Neddine Solutions mij meteen verder. Ook voor kleine issues staan ze paraat, jawel."

Didier Deveen - Managing Director bij Alpla Belgium NV