top of page
  • Foto van schrijverNeddine Solutions

Waarom je laptops en je desktops kopen bij je vaste ICT-partner?

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2022

Het moet gezegd: wie vandaag even snel op internet surft kan al snel toestellen vinden aan lagere prijzen. Dan vraag je je vast wel eens af waarom je meer zou betalen door te bestellen bij je ICT-partner.


Je vaste ICT-partner kent jouw bedrijf, jouw manier van werken, de software die je gebruikt en kan je dus als geen ander adviseren in welk toestel voor jou geschikt is. De éne laptop is de andere niet, toch niet aan de binnenkant.


Het vinden van een toestel is inderdaad heel eenvoudig, maar het voor jou meest geschikte toestel vinden bij een betrouwbare leverancier en de bestelling opvolgen is een taak waar al snel een uurtje tijd inkruipt. Tijd die jij ongetwijfeld beter kunt besteden.


Komt daarbij dat jouw ICT-partner ook zorgt voor een grondige kwaliteitscontrole. Af en toe wordt er een volledig nieuw toestel geleverd dat ondanks alles toch een ‘dead on arrival’ blijkt te zijn: een toestel dat niet aan de praat te krijgen is. Of er blijkt toch een probleem te zijn waardoor het toestel niet optimaal functioneert (problemen met de geluidsweergave of het scherm bijvoorbeeld).


Hoe fijn is het dan dat je zelf geen tijd hoeft te verliezen aan de opvolging daarvan? Jouw ICT-partner zorgt dat al die problemen worden opgelost, zodat jij zeker bent van een goed werkend toestel.


Uiteraard begrijpen we dat je graag aankoopt voor een scherpe prijs, daarom adviseren wij onze klanten om de aankoop van nieuwe toestellen zoveel mogelijk te groeperen. Op die manier kan jouw ICT-partner betere aankoopprijzen bedingen, waar jij als klant rechtstreeks van mee profiteert.


En ook alle respect voor de managers of zaakvoerders die ervoor kiezen hun eigen tijd te investeren in dit aankoopproces. Hou er in elk geval rekening mee dat je voldoende tijd reserveert voor het volledige proces, én dat je de toestellen bij ontvangst grondig controleert.


Wil je graag een hybride-oplossing: wel het advies en de expertise van je ICT-partner, maar zelf het bestelproces uitvoeren en opvolgen? Bespreek de mogelijkheden met je ICT-partner.Ook gebruik maken van onze expertise?38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page