top of page
  • Foto van schrijverPhilip Vande Papeliere

Back-up: ook voor jouw bestanden in de cloud!

In een tijdperk waarin digitale gegevens de ruggengraat vormen van elk bedrijf, is het van cruciaal belang om een betrouwbare backup-oplossing te hebben. Bij Neddine Solutions begrijpen we dat jouw gegevens niet alleen waardevol zijn, maar ook kwetsbaar. Daarom bieden wij een geavanceerde backup-oplossing aan voor Microsoft 365 (M365) en Google Workspace, die specifiek ontworpen is om jouw bedrijf tegen gegevensverlies te beschermen.


Waarom Back-ups van cloud-oplossingen essentieel zijn:

Bescherming tegen gegevensverlies

Ondanks de betrouwbaarheid van cloudservices zoals M365 en Google Workspace, zijn er nog steeds risico's zoals per ongeluk verwijderde bestanden, corruptie, en zelfs ransomware-aanvallen.

Onze back-up oplossing zorgt ervoor dat jouw cloud gegevens altijd veilig en herstelbaar zijn.


Regelgeving

Veel bedrijven zijn onderworpen aan strikte regelgeving wat betreft gegevensopslag en -bescherming. Onze oplossing helpt je te voldoen aan deze regelgevingen, waardoor je boetes en juridische problemen vermijdt.


Gemakkelijk herstel in geval van nood

In geval van een incident is snel en efficiënt gegevensherstel cruciaal. Onze back-up oplossing biedt je de mogelijkheid om snel jouw belangrijke bestanden te herstellen, waardoor de impact op jouw bedrijfsvoering minimaal blijft.


Complete back-up van M365 en Google Workspace

Onze oplossing dekt alle belangrijke aspecten van jouw cloudomgeving, inclusief e-mails in Outlook, documenten in OneDrive en SharePoint, evenals Google Mail en Drive.Cloud back-up

Wat kunnen wij jou bieden:


Geautomatiseerde dagelijkse back-ups

Jouw gegevens worden dagelijks automatisch geback-upt, zodat jij je kan concentreren op jouw bedrijfsvoering zonder zorgen over gegevensverlies.


Standaard 90 dagen data retentie

Dat wil zeggen dat we op elk moment tot drie maanden terug in de tijd kunnen gaan om bestanden terug te zetten.


Topnotch beveiliging

Ook als het gaat om back-up is veiligheid een prioriteit. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens tijdens de overdracht en opslag altijd versleuteld zijn.


Ondersteuning

Ons deskundig supportteam staat altijd klaar op je te helpen in geval van vragen of problemen.

Wakostda?

Dat hangt er vanaf. Vooral van de hoeveelheid data die geback-upt moet worden. Maar veel van onze klanten kunnen we verder helpen voor slechts 5 euro per maand per gebruikersaccount.


Dus voor de prijs hoef je het niet te laten 😉. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over onze oplossing. We vertellen je er graag alles over, en we maken je dan ook met veel plezier een offerte. Zodat je precies weet wat de kost is voor jouw specifieke situatie.


Benieuwd naar onze oplossing?

en ontdek de beste back-up oplossing voor jouw bedrijf 💾Neddine Solutions is reeds 30 jaar de vertrouwde ICT-partner van Vlaamse ondernemers. Als Managed Services pionier zijn ze als eerste in BENELUX op de “remote monitoring and management” trein gestapt. Hierdoor is Neddine ICT Solutions ook echt in staat het verschil te maken met hun onderhoudsprogramma’s die reeds hun degelijkheid door de jaren heen meer dan bewezen hebben. Neddine ICT Solutions maakt het verschil door de zeer hoge graad van dienstverlening in combinatie met degelijke oplossingen, op maat van de klant, die niet enkel veilig en vlot te gebruiken zijn maar ook gewoon werken. ICT-oplossingen van ondernemers voor ondernemers.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page