top of page

Neddine Solutions: IT bedrijf uit Gent

Al meer dan 25 jaar helpen we bedrijven méér uit hun ICT te halen

27 jaar geleden, op een zolderkamer in de buurt van Gent. Daar werd de eerste steen van Neddine Solutions gelegd. Met veel passie en gedrevenheid startte Koen zijn bedrijf en hielp hij  zijn eerste klanten met ICT oplossingen op maat.

Telkens weer ging hij op zoek naar de beste oplossing voor elke klant. Vertrekkende vanuit hun noden en rekening houdend met hun bedrijfsdoelstelling en strategische visie.

Doorheen de jaren veranderde er veel. De zolderkamer werd ingewisseld voor een kantoorruimte in Gent en er werden extra mensen aangeworven om het groeiend aantal klanten te ondersteunen.

Wat niet veranderde in al die jaren is de waarde die we bieden aan onze klanten. We verkopen geen dure standaardpakketten. We luisteren naar wat onze klant doet en nodig heeft, en hoe hij zichzelf ziet groeien in de komende jaren. Vervolgens stellen we een oplossing voor de precies past, zodat elke klant optimale ICT-ondersteuning krijgt voor de werking van zijn KMO. Niet groter en duurder dan nodig, maar ook geen “spuug- en ijzerdraadoplossingen”.

Onze medewerkers zijn ervaren, volgen opleidingen om up-to-date te blijven en laten zich certificeren waar dat nodig en relevant is.

En dat onze klanten dat appreciëren zien we bevestigd in de tevredenheidsscore van 91/100 die we krijgen voor onze dienstverlening.

Ons Team

Koen

Koen Van Overberghe

Senior Solutions Architect

Philip

Philip Vande Papeliere

Manager

Thomas

Thomas Thooft

Technisch Teamlead

Eddy

Eddy Appels

First Line ICT Support Engineer

Ervaar de kracht van Neddine Solutions
bottom of page