top of page

Neddine Solutions: IT bedrijf uit Gent

Al 30 jaar helpen we bedrijven méér uit hun ICT te halen

30 jaar geleden, op een zolderkamer in de buurt van Gent. Daar werd de eerste steen van Neddine Solutions gelegd. Met veel passie en gedrevenheid startte Koen zijn bedrijf en hielp hij  zijn eerste klanten met ICT oplossingen op maat.

Telkens weer ging hij op zoek naar de beste oplossing voor elke klant. Vertrekkende vanuit hun noden en rekening houdend met hun bedrijfsdoelstelling en strategische visie.

Doorheen de jaren veranderde er veel. De zolderkamer werd ingewisseld voor een échte kantoorruimte in Gent en er werden extra mensen aangeworven om het groeiend aantal klanten te ondersteunen. Neddine Solutions werd een volwaardig IT bedrijf.

Ervaar de kracht van Neddine Solutions

Wat in al deze jaren constant is gebleven, is de waarde die we bieden aan onze klanten. We verkopen geen dure standaardpakketten. Toen niet en nu niet. We luisteren naar wat onze klant doet en nodig heeft, en hoe hij zichzelf ziet groeien in de komende jaren. Vervolgens stellen we een oplossing voor de precies past, zodat elke klant optimale ICT-ondersteuning krijgt voor de werking van zijn bedrijf. Niet groter en duurder dan nodig, maar ook geen “spuug- en ijzerdraadoplossingen”.

Onze medewerkers zijn ervaren, volgen opleidingen om up-to-date te blijven en laten zich certificeren waar dat nodig en relevant is.

En dat onze klanten dat appreciëren zien we bevestigd in de tevredenheidsscore van 91/100 die we krijgen voor onze dienstverlening.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens een (virtuele) koffie drinken ☕

Whitepaper afbeelding LI.jpg

Een robuuste, veilige én schaalbare IT omgeving?

Omdat elke KMO een degelijke IT infrastructuur zorgden we voor een document vol strategische inzichten en praktische aanbevelingen. Zodat je weet  welke elementen aandacht verdienen wanneer je een degelijke IT infrastructuur wilt (laten) opzetten.

Ons Team

Koen

Koen Van Overberghe

Senior Solutions Architect

Philip

Philip Vande Papeliere

Manager

Thomas

Thomas Thooft

Technisch Teamlead

Eddy

Eddy Appels

First Line ICT Support Engineer

bottom of page